Voor al uw sanitair, groot en klein, staat Criasto voor u klaar

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Heeft uw woning nood aan nieuwe leidingen? Neem dan zeker contact op met Criasto, onze firma voor werken in sanitair uit Kruibeke. Wij voeren zowel plaatsingen als herstellingen uit!

Kleine klusjes en grote sanitairwerken

Criasto uit Kruibeke gaat geen enkele job uit de weg. Zowel de kleinste werkjes als de grote renovaties behandelen wij met alle zorg en dat in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zit u bijvoorbeeld met een lekkende kraan? Lastig! U zal bovendien versteld staan van de hoeveelheid water die hierdoor verloren gaat. Gelukkig verhelpen wij dit probleem in geen tijd!

Ook grote sanitairwerken bevinden zich binnen onze expertise. Wij leggen nieuwe leidingen, plaatsen kranen, ligbaden en douches. Kortom: u kan voor alle sanitaire voorzieningen bij ons terecht. Uw badkamerrenovatie wordt met vakmanschap uitgevoerd. Tot slot kan u ook bij ons terecht voor vloerverwarming, het installeren van radiatoren, (gas)boilers en ventilatiesystemen.

Kies uw materiaal in een toonzaal

Omdat wij het belangrijk vinden dat u steeds het gewenste resultaat verkrijgt, werken wij samen met Groothandel Joossens in Sint-Niklaas. U kan langsgaan in hun toonzaal om de materialen naargelang uw smaak en budget uit te kiezen: van lavabo tot toilet, douche en bad. Door hun professionele aanpak, krijgt u raad en advies op maat voor een perfect resultaat van uw sanitaire verbouwingen.