Tegelwerken voor binnen en buiten: van vloer tot terras

Hebt u plannen om een nieuw terras aan te leggen of de tegels in uw huis uit te breken? Denk dan zeker aan onze firma Criasto, voor al uw tegelwerken te Kruibeke, Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Wij luisteren steeds naar uw wens voor de allerbeste uitwerking.

Samenwerking voor beter resultaat

Voor alle tegelwerken coöpereren wij met onze vaste leverancier: Bouwpunt in Sint-Niklaas. Met deze samenwerking tillen wij onze resultaten naar een nog hoger niveau. Bovendien is dit ook voor u zeer interessant. Indien u tegels wil kiezen, kan u ze bij onze partner gaan bekijken zodat u zeker weet dat u de ideale tegels voor uw verbouwingen zal verkrijgen. Wij werken overigens met keramische tegels, aangezien dit materiaal sterker is en minder snel afslijt.

Onze vakmannen bij Criasto uit Kruibeke zorgen in samenwerking met een collega voor de perfecte plaatsing van uw nieuwe vloer.

Zowel binnen als buiten

Omdat tegelwerken zich niet enkel beperken tot uw gang, keuken of woonkamer, bieden wij onze diensten ook aan voor uw tuin of oprit. Denk maar aan het plaatsen van een mooi terras zodat u in de zomer van het goede weer kan genieten. Ook de oprit zal er na een samenwerking met onze firma zeer netjes bijliggen. In overleg met de klant is het overigens ook mogelijk om uw oude vloeren of oprit uit te breken indien nodig.

Bent u ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een badkamerrenovatie? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie.